top of page
Billede5.jpg

Priser & regler

Handelsbetingelser

LEJE AF REOL

For at leje en reol hos os, bedes du venligst kontakte os via e-mail på recapgenbrug@gmail.com for booking og betaling. Vær opmærksom på, at betalt reolleje ikke refunderes. Lejeperioden for en reol er minimum en uge, svarende til 7 dage. Det vil sige, at hvis du lejer en reol en søndag, skal den tømmes igen senest lørdag.

Vær opmærksom på, at hvis du driver forretning via din reol, er det dit eget ansvar at indberette dette til SKAT.

Det er muligt at erstatte de øverste hylder på reolen med en tøjstang, så du kan hænge tøj til salg.

PRISER OG KOMMISSION

Vi tilbyder 3 typer udlejning hos RECAP Genbrug:

  • Hylde (60x98 cm) 79 kr. pr uge, 249 kr. pr. måned. 

  • Almindelig reol koster 499 kr. pr. måned. 

    • Reolen er 180 cm høj og kan sammensættes efter behov med optil 5 hylder (40x90 cm) eller med bøjlestang. ​

  • Stor reol koster 699 kr. pr. måned. 

    • Reolen er ​2,5 m høj og består af 6 hylder (60x98 cm).

 

Priserne er i overensstemmelse med vores prisliste på hjemmesiden og inkluderer moms samt en kommission på 16%, som automatisk fratrækkes før fortjenesten udbetales til dig. Ved salg af private ejendele er du ikke forpligtet til at betale moms og skat. Vi forbeholder os retten til mindre prisjusteringer på reolleje og kommission grundet eksterne prisændringer.

IT SYSTEMET

Har du spørgsmål til hvordan vores IT system virker, så henviser vi til følgende link, som indeholder en masse video tutorials: novipos.com/loppeonline-flealover-vejledninger/ 

ORDEN OG OPFYLDNING

Vi opfordrer til, at du vedligeholder god orden i din reol, så den er overskuelig for butikkens gæster. Dette ansvar ligger hos dig som lejer. Du er velkommen til løbende at fylde din reol op i lejeperioden. Uanset om du hænger tøj eller placerer genstande på hylderne, anbefaler vi generelt, at der er plads mellem tingene, så gæsterne nemt kan danne sig et overblik.

Hvis vi vurderer, at din stand er overfyldt eller du ikke rydder op efter to påmindelser, forbeholder vi os retten til at opkræve 200 kr. for fjernelse af varerne. Samme gebyr pålægges, hvis varerne ikke fjernes efter lejeperiodens udløb.

EJENDOMSRET

Som sælger er det dit ansvar at have uindskrænket ejendomsret og ret til at sælge varerne på din stand. Visse varer må ikke sælges i butikken, herunder kopivarer såsom tasker, punge, ure og brændte DVD'er. Du skal kunne dokumentere ægtheden af eksklusive varer. Hvis der opstår tvivl, er det dit ansvar at fremvise ægthedsbevis eller købsattest til vores personale.

Ved salg af sikkerhedskompromitterende varer som tobak, alkohol, fødevarer, våben osv., vil disse varer blive fjernet uden varsel. Det er ikke tilladt at lægge visitkort eller markedsføringsmateriale på standene. Personalet har ret til at afvise eller fjerne varer, som skønnes at være skadelige for butikkens standard.

TYVERI ELLER HÆRVÆRK

Butikstyveri og ombytning af prismærker anmeldes til politiet. Vi kan dog ikke holdes ansvarlige for stjålne, tabte eller ødelagte varer. Vi kan ikke forsikre privatpersoners ejendele, så kontakt dit forsikringsselskab for mere information. Ved tyveri i butikken overdrages overvågningsmateriale til politiet, og ved opdagelse af tyveri vil personen blive bortvist uden mulighed for tilbagebetaling af reolleje.

RETNINGSLINJER OG ORDEN I BUTIKKEN

For at sikre en god oplevelse for alle forbeholder vi os retten til at afvise reollejere og kunder, der udviser grov opførsel overfor andre kunder eller personale. Kontinuerlig grov opførsel kan medføre bortvisning. Eventuelle klager kan rettes til recapgenbrug@gmail.com.

Det er ikke tilladt at fastgøre ting på standen eller bruge egne bøjler. Varerne skal være placeret på din stand. Vi forbeholder os retten til at ændre indretningen i butikken med 4 ugers varsel.

OPSTART

Varerne kan opsættes på din stand senest 1 time før lukketid på den første dag af lejeperioden. Manglende opstilling af varer inden lukketid på første lejedag kan medføre udlejning af standen til en anden part uden refusion af reolleje, medmindre andet er aftalt med butikken.

Det er ikke tilladt at fastgøre ting på standen eller bruge egne bøjler. Varerne skal være placeret på din stand. Du skal have fuld ejendomsret over alle varer på din stand. Det er ikke tilladt at flytte genstande mellem stande uden at opdatere prismærkerne. Vi kan placere dine varer på temaborde for at øge salget.

Bestemte varer som fødevarer, alkohol, tobak osv. må ikke sælges. Vi forbeholder os retten til at fjerne upassende varer.

MARKEDSFØRING AF RECAP GENBRUG

Vi ønsker at kontakte vores eksisterende kunder og følgere med unikke tilbud for at forbedre både jeres- og RECAP Genbrugs salg. Disse henvendelser vil kun finde sted, hvis der er gensidig interesse. Vi vil bruge de mailadresser og telefonnumre, der er angivet i recap-genbrug.dk booking systemet til disse formål, samt dele billeder og videoer på vores sociale medier.

Al anden kommunikation via disse medier vil primært omfatte oplysninger om din reol, hvis det bliver nødvendigt. For eksempel, hvis der er efterladt en vare efter tømning af standen.

TØM DIN REOL

Det er dit ansvar at tømme din reol på lejeperiodens slutdato. Husk at forlænge i god tid, så din reol ikke bliver udlejet til en ny kunde. Når dette er sket, kan vores personale ikke længere assistere, og reolen skal pakkes ned. Reolen skal være tømt senest 2 timer før lukketid på lejeperiodens sidste dag. Medbring venligst ID, og sørg for selv at tømme din stand. Husk at gennemgå disken, udstillingsborde og "Lost and Found" reolen for dine varer.

Bemærk venligst, at du ikke må pakke din reol, før personalet har gennemgået den. Det er vigtigt, at alle prismærker og tyverisikringer forbliver på varerne, da varer uden prismærker ikke må fjernes fra butikken. Hvis en anden skal tømme din stand for dig, bedes du venligst informere personalet herom i forvejen. 

Hvis standen ikke tømmes rettidigt, forlænges lejeperioden automatisk med en uge, og der pålægges ekstra betaling for denne forlængelse. Hvis reolen allerede er booket til en anden, vil personalet pakke den ned mod et gebyr på 300 kr.

Hvis du ikke kan hente dine ting til tiden, kan du efter aftale bestille en nedpakning til 200 kr. pr. reol. Gebyrer for lejeforlængelse og nedpakning vil enten blive trukket fra dit samlede salg eller opkrævet i butikken. Varer opbevares i en uge efter nedtagning, hvorefter de tilfalder RECAP Genbrug.

MIN VARE ER BLEVET VÆK

Hvis din vare er forsvundet fra standen, men ikke solgt, ligger den sandsynligvis på en anden stand. Det er almindeligt, at kunder fortryder deres valg undervejs og lægger varen fra sig et tilfældigt sted i butikken. Vi forstår, at det kan være udfordrende at overskue hele butikken, og en vare kan dukke op igen efter et par uger. Hvis vi modtager varen ved kassen, vil den blive returneret til standen. Varer uden prismærke vil blive placeret på "Lost and Found"reolen, så husk at tjekke området jævnligt.

Hvis din booking er udløbet, og du mangler en vare, vil den blive registreret under søgning, og du vil automatisk modtage en besked, hvis vi finder den. Du har derefter 14 dage til at afhente varen, ellers vil den blive overdraget til butikken.

VARER UDEN PRIS

Hvis en vare mister sit prismærke eller dukker op i butikken efter lejeperiodens udløb, vil den blive placeret på "Lost and Found" reolen. Det er derfor en god idé at holde øje med, om man kan genkende sine varer på standen – også efter lejeperiodens afslutning, da varer kan dukke op, når andre lejere pakker sammen. Varer uden prismærke opbevares i den pågældende butik i 14 dage, hvorefter de tilfalder RECAP Genbrug, som frit kan donere, bortskaffe eller sælge dem.

FORTRYDELSESRET OG REKLAMATION

Betalt reolleje refunderes ikke. Alle solgte varer sælges som de er, og der kan ikke reklameres over dem. Derfor tilbydes der ingen returret på købte varer.

Har du øvrige spørgsmål, så kontakt os ved at udfylde kontaktformularen herunder. 

Lad os samarbejde!

Skriv til os og book din reol allerede i dag.

  • Facebook
  • Instagram

Tak fordi du kontaktede os!

bottom of page